Hamburgare + Gnarly Head = sant

Gnarly Head och Jonas Cramby reser genom Sverige i jakt på den bästa landskapsburgaren – nu har de kommit till SÖRMLAND!

Deras landskapsturné i Sverige tillsammans med kocken, konnässören och matprofilen Jonas Cramby har nu kommit till Sörmland. Uppdraget är enkelt – att göra de bästa hamburgarna med de absolut bästa råvaror varje landskap har att visa upp utifrån varje landskaps unika natur. Hur smakar Sörmland? Vad kan en hamburgare från Norrbotten innehålla? Vad blir Bohusläns bästa burgare? Turnén är ett sätt att plocka fram det bästa av Sverige och svenska smaker. Jonas resa görs i samarbete med Gnarly Head – hamburgarens bästa vän i vinvärlden.

GnarlyHead_Home_Zin_Wine_Thumb xbybr9fvzg7yycuvfy3s

Nu har turen kommit till Sörmland. Här kommer Jonas Cramby laga en hamburgare på vildsvin och du får följa med på hela resan – från nattlig vildsvinsjakt i skogen till det dukade bordet i sörmländsk solbadande grönska.

Tycker du att du gör en bättre burgare än Jonas? Bra – då kan du utmana honom! Alla är inbjudna att dela med sig av sin tolkning av Sörmland mellan två bröd.

Om vinet
Gnarly Head är en serie viner från Lodi i Kalifornien. Lodi kallas ofta för druvan Zinfandels huvudstad och hos Gnarly Head växer och vrider sig vinrankorna härligt knotiga och ger viner som är saftigt fylliga och riktigt ”Gnarly”. Direkt översatt betyder gnarly knotig men det är även en term inom surfing som betyder radikal och extrem i positiv bemärkelse. Termen kan även användas för att uttrycka att något är “fett bra” och “coolt”. Kombinationen av Gnarly Heads viner och en god hamburgare är just så ”Gnarly” det kan bli.