Beefeater i ny design

Med en ny design på den ikoniska Beefeater London Dry Gin visar Beefeater ännu tydligare stoltheten över sin hemstad. Flaskan ger en modern bild av London, och den kärnfulla nya designen är ett tydligt exempel det samspel mellan gammalt och nytt, tradition och nyskapande som är urtypiskt för både Beefeater och London.

Beefeater London Dry Gin är en av världens mest kända och prisbelönta ginsorter och är dessutom den enda premium gin som fortfarande destilleras i London. Idag tillverkas Beefeater under översyn av Master Destiller Desmond Payne, men receptet är i stort sett detsamma som James Burroughs original från 1800-talet. Smaken är distinkt och balanserad och den framträdande enbärskaraktären kompletteras med starka citrustoner.

Den nya flaskan representerar London rakt igenom. Innehållet är fortfarande Beefeaters klassiska London Dry Gin medan utsidan har en iögonfallande karta över London, illustrerad i den för Beefeater utmärkande röda färgen. Tillsammans med livgardisten på flaskan uppmärksammar den nya illustrationen det som gör Beefeaters hemstad så unik.
Nu representerar Beefeater London Dry Gin verkligen sin hemstad i både form och smak.

Tack vare sin jämna och höga kvalité och den klassiska London dry-smaken är Beefeater en av de mest uppskattade ginsorterna bland bartenders världen över.

B&T (Beefeater Gin&Tonic)

5 cl Beefeater London Dry T onic
Is
Citron eller apelsinskiva

Häll Beefeater London Dry Gin i ett glas, fyll upp halva glaset med tonic.
Fyll försiktigt på med så mycket is som ryms i glaset (detta är avgörande för att hålla drinken kyld så länge som möjligt och undvika att isen smälter i drinken).
Garnera med en apelsin- eller citronskiva för att lyfta fram citrussmakerna.

Flowers&Tea

5 cl Beefeater London Dry Fläderlemonad
Is
Citron eller gurkskiva

Fläderlemonad: Brygg fläder-te (av hög kvalité) och låt svalna. Blanda 6 delar te med 1⁄2 del socker och 1⁄2 – 1 del saft från en citron.

Fyll ett highballglas med iskuber, häll över Beefeater London Dry och fyll upp med fläderlemonad. Garnera med en gurkskiva eller en citronklyfta.