Chill Out

Nu lanseras Chill Out Delicate & Fruity Californian Shiraz Rosé. Ett nytt somrigt rosévin förpackad på så kallad Smart bag – en portabel förpackning som gör det enkelt och smidigt att bära med sig, samtidigt som den är både miljö och klimatsmart.

Delicate & Fruity Californian Shiraz Rosé från Chill Out är som gjord för svensk sommar, både smak och designmässigt.

Vinet har en rosa färg och en stor doft av mogna bär såsom jordgubbar och viol. Smaken är frisk med generös fruktighet i en fylligare roséstil.

 

Den nya förpackningen klarar av typiskt svenskt sommarväder med plötsliga regnskurar till skillnad från traditionella bag-in- box förpackningar gjorda av kartong som lätt går sönder av väta. När värmen väl infinner sig så går det precis lika bra att kyla ner vinet direkt i vattnet vid strandkanten då förpackningen är gjort av slitstark plast. Chill Out Smart bag är designad för att lättare kunna ta med sig på sommarens alla nöjen och aktiviteter så som på picknicken eller på resan. Ytterligare en smart funktion är att förpackningen har hål i överkant vilken gör det möjligt att hänga upp Smart bagen på exempelvis cykelstyret, i husvagnen eller ute på däck i båten.

Vid kylning i ett kylskåp så tar förpackningen upp minimalt med plats och kyls dessutom snabbare än en traditionell bag-in- box.