Midsommardrink

MIDSOMMARFIRANDETS GODASTE DRINK GÖRS PÅ BELVEDERE VODKA

#BelvedereMidsummer

I år infaller midsommarafton den 24 juni och firandet kommer i sedvanlig ordning hållas runt om i hela Sverige. Midsommarafton är inte bara årets längsta dag utan också ett perfekt tillfälle för fest. Belvedere Vodka, originalet bland världens lyxvodkamärken, sällar sig till den självklara skaran som bör finnas med i festligheterna. 

Belvedere Vodka har en fyllig, rund och sammetslen struktur, med en försiktig smak av vanilj som pendlar mellan sött och aromatiskt samt en antydan av peppar och kryddor. En god eftersmak av mandel och clotted cream kombineras med en karaktär av paranöt. Perfekt att avnjutas före och efter dans kring midsommarstången.

Belvedere Vodka finns tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment: 

Belvedere Vodka (nr 87335), 700 ml, 479 SEK 

Belvedere, the world’s original luxury vodka, is delighted to be serving the legendary James Bond his vodka martini - marking a significant moment in the history of the iconic film series and the largest global partnership for Belvedere Vodka to date.

Sommarens härligaste fest står inför dörren och Belvedere Vodka presenterar årets midsommardrink, härligt läskande och går utmärkt att förbereda till festligheterna.

Du behöver (beräknat på 4 personer):

16 cl Belvedere Vodka

8 dl Fruktsoda

3 cm Färsk ingefära

2 Lime (varav en till dekoration)

Is

Gör så här:

Skala och riv 3 cm ingefära. Pressa saft från den rivna ingefäran ner i glasen. Häll på Belvedere vodka och fruktsoda. Dela en lime och pressa i saften. Skär en annan lime i skivor och dekorera glasen med. Lägg i rejält med is.

TIPS! Gör drinken färdig och häll på flaska.

Lägg in den i kylskåpet så den serveras väl kyld.