Nu kan du ladda energi i både själen och din Tesla

Tesla Sverige har valt ut Görvälns Slott Boutiquehotel i Järfälla som en av de elva första destinationsladdarna i Sverige. Det innebär att du kan ladda din bil medan du avnjuter en middag på Restaurang Galleriet eller sover över på hotellet. Slottets läge nära E18 gör att det är en perfekt hideaway för er som skall besöka tex Kista eller Stockholms City och kör Tesla.

– Vi tycker att samarbetet är fantastisk i flera aspekter. Tesla är ett intressant varumärke som går sin egen väg och dessutom är en föregångare när det gäller kvalitet och miljö. Vi tror att målgruppen som älskar sina Tesla även kommer att hitta en ny favoritrestaurang och ett hotell de kommer att trivas på, säger Johan Eklund som tillsammans med Maria Eklund skapade hotellet på Görvälns Slott.

2016 har varit ett mycket händelserikt år för Görvälns Slott. I januari tillkännagav TripAdvisor att Görvälns Slott i Järfälla är det tredje bästa hotellet i Sverige i kategorin “Top Hotels” när Travellers’ Choice™ för hotell 2016 presenterades. Den 21 april invigdes Restaurang Galleriet under ledning av Stefan Ekengren. Med konst på såväl väggar som tallrik bjuds gästerna en gastronomisk upplevelse och siktet är inställt på att bli en självklar destination bland Stockholms krogar.

© 2015 Fotografer: Anna-Lena Ahlström / Lisa Hasselgren

© 2015 Fotografer: Anna-Lena Ahlström / Lisa Hasselgren

Görvälns Slott är ett Boutiquehotell skapat av Maria & Johan Eklund. Visionen var ett hotell i stil med de internationella Boutiquehotell de själva gillar att besöka, men som inte gick att hitta i Sverige. De har ritat och inrett hotellet helt på egen hand. Inspiration hittade de på sina resor. För Maria och Johan är helheten lika viktig som de små detaljerna. Därför är allt noga utvalt. Bara sängarna i hotellrummen är i en klass för sig. Att sova gott i dunbolster var en idé de tog med sig från New York. Möbler och lampor är köpta på allt ifrån exklusiva butiker till loppisar och resultatet är både unikt och personligt. Ett avslappnat boutiquehotell i internationell klass. 

Hotellet som ligger i ett naturreservat i Järfälla, endast 2,5 mil norr om Stockholm, öppnade hösten 2008 och idag finns 38 unikt inredda hotellrum, restaurang, bar och flera möteslokaler. Under 2016 öppnar ytterligare 9 hotellrum samt en vinkällare. 

Varmt välkomna till Görvälns Slott!