RAPSODINE – Body Oil & Sockerskrubb

Body Oil – en nyhet

Rapsodine lanserar en mjukgörande kroppsolja baserad på ekologisk rapsolja som skyddar huden samt bibehåller den naturliga fuktigheten. Oljan innehåller även en hög andel e-vitamin och harantiinflammatoriska egenskaper. I kroppsoljan finns även kallpressad Jojobaolja som lugnar, rengör och binder fukt i huden. Produkten är dermatologiskt testad.

Sockerskrubb – en återlansering

Rapsodine återlanserar sin sockerskubb, nu i ny förpackning. En mjukt exfolierande och återfuktande kroppspeeling. Baserad på ekologisk rapsolja och socker som peelar huden på ett naturligt sätt. Peelingen är lätt att skölja av då sockret löses upp av varmt vatten. Används i både ansiktet och på kroppen. Produkten är dermatologiskt testad.

Rapsodine är ett familjeföretag baserat i Mariestad och hela Rapsodines sortiment tillverkas också där i egen fabrik. Detta ger Rapsodine korta beslutsvägar och full insyn i hela deras produktionslinje. Samtliga råvarorköps i Sverige och den ekologiska kallpressande Rapsoljan som finns i alla Rapsodines produkter, kommer uteslutande från en och samma gård i Österlen, och är KRAV-odlad.

Alla Rapsodines förpackningar är också gjorda av återvinningsbart material.

hemsida: www.rapsodine.se

instagram: @Rapsodine_ab

facebook: Rapsodine