ROAMER OF SWITZERLAND

Framgångssagan om den schweiziska urtillverkaren ROAMER OF SWITZERLAND börjar 1888. Sedan dess har ROAMER fått symbolisera den innovation och kvalité som förknippas med schweiziska ur. Idag är ROAMER en av de viktigaste schweiziska urtillverkarna i medelprissegmentet med ett mycket respekterat namn inom klocktillverkning.

 

Ända sedan företaget grundades så har kvalitén varit distinkt hos ROAMER vilket varje aspekt hos den schweiziska klockan symboliserar – allt ifrån design och konstruktion till materialval och produktion. De minutiösa schweiziska rörelserna i urverken förkroppsligar ROAMERs kompromisslösa noggrannhet, medan den omsorgsfullt utvalda materialblandningen i harmoniska former ger oss oss en design med karaktär och tidlöshet.

 

Med innovationer som vattentäta höljen och quartz-kaliber har varumärket genom åren skapat stora rubriker som i sin tur senare blivit  legendariska. Idag har varumärket återgått till sina rötter som tillverkare av mekaniska ur medan man valt att modernisera företaget för att föra ROAMER in i framtiden. Resultatet av detta har skapat en modern och framåttänkande design, där vi fortfarande tydligt kan finna spår av ROAMERs långa traditioner både gällande kvalité, innovation och utformning.

 

Klockorna tillverkas som dam-och herrklockor men går att bäras som unisex. Klockorna kostar mellan 2180 kr – 8780 kr och finns att köpa via Republic of Brands, Stjärnurmakarna samt övriga återförsäljare.

Dam