St. Tropez

St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse är en brun utan sol-mousse med en lätt och skön formula som ger huden en naturligt gyllene lyster. Moussen är snabbtorkande och har en brun ton vilket gör det enklare att se till att den blir jämnt applicerad för ett fint resultat. Moussen innehåller aloe vera och doftteknologi som ger en diskret och uppfriskande doft. Moussen har en återfuktande effekt i upp till 24 timmar. Bäst applicering med Applikations-handske. Passar för alla hudtyper.

Använd ett par gånger i veckan för att bibehålla resultat. Rengör först huden gärna med peeling. Applicera hudlotion på torra områden som armbågar. Pumpa ut moussen, gnugga mellan handflatorna och massera noggrant in från topp till tå. Vänta i någon minut med att klä på dig så att det torkar helt. Tvätta händerna noga direkt efter applicering. Undvik läpparna, ögonbrynen och hårlinjer. Undvik även att få på känslig, irriterad hud eller sår.

St. Tropez Gradual Tan Every Day Body Moisturizer är en berikande fuktlotion som kombinerar brun-utan-sol med seriös hudvård. St. Tropez Gradual Tan Every Day Body Moisturizer är berikad med lugnande Aloe Vera som gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den gradvis bygger upp en naturligt solbränd ton. Dess innovativa doftteknologi “Aromaguard” ger en subtil, uppfriskande doft och eliminerar den klassiska brun-utan-sol-doften med minst 70 %.

Använd som en hudlotion varje dag. Rengör först huden, gärna med peeling. Applicera ett jämnt lager på ren hud genom att massera in denna lyxiga lotion från topp till tå. Tvätta händerna noga direkt efter applicering. Undvik läpparna, ögonbrynen och hårlinjer. Undvik även att applicera på känslig, irriterad hud eller sår.