Trendhim- med mannen i fokus

Nu när vi går in i 2016 vad vore då mer passande än att skriva om lite klassiskt herrmode. Den typ av herrmode som passar lika bra på kontoret som på resan.

Som man kan det ibland vara svårt att hitta de perfekta accessoarerna till sin outfit. Men det finns alltid säkra kort. Detta har trendhim.se tagit på allvar, och erbjuder därför svenska män en butik full av välsorterade herraccessoarer, extra passande nu, i början av året.

herrklockanäsduk

Vad sägs exempelvis om en läcker herrklocka i klassisk design, eller ett par snygga manschettknappar att matcha med den nyinköpta skjortan? Vill man dessutom ta det ett steg till, och öka på modegraden något mer – vad vore då mer passande än att kombinera knapparna med en matchande bröstnäsduk eller en fluga? Vad man än söker i form av herraccesoarer – så finner man det hos välsorterade trendhim.se

oknuten fluga-1fluga

Om man anser sig ha outfiten klar för jul och nyår finns det en hel del andra artiklar att spana in. Vad sägs om en tidlös och stilren skinnväska för män, en klassisk herrplånbok eller varför inte redan nu spana in ett par snygga solglasögon inför den stundande våren och sommaren?

solglasögondelton bag-1

Min personliga favorit är denna super läckra Delton Bag, som passar lika bra för affärsmötet som för skolan. Väskan rymmer en 15 tums laptop, är tillverkad i äkta oxläder och har hela 4 års garanti.delton datorväskaSom de allra flesta modemedvetna män redan känner till, så finns det idag ett stort antal butiker på nätet, i likhet med trendhim.se som erbjuder mode till både män och kvinnor, i alla prisklasser. Vad gör då trenhim så speciella och värda att skriva om? Huvudsakligen så vill jag mena att deras största styrka är sortimentet – ett brett sortiment bestående av högkvalitativa plagg till rimliga priser, snabba leveranser och allting på lager. Kan knappast bli bättre.