Vintage på nätet

Vestiaire Collective, den ledande aktören inom premium vintage, lanserar på den skandinaviska marknaden. Företaget grundades i Paris 2009 och den populära sidan har nu över fem miljoner medlemmar i 47 länder med kontor i Paris, London, New York, Milano och Berlin.

“Expansionen av Vestiaire Collective har alltid varit en naturlig process, we har sett en stark organisk tillväxt i Skandinavien dom senaste åren och är glada att officiellt lansera en hemsida som är anpassad efter marknaden med lokal valuta och betalalternativ. Vi ser fram emot att kunna inkludera Skandinaviska kvinnor med sin starka mode-estetik till vår växande medlemsbas” säger Fanny Moizant, Co-Founder & VP EMEA

Vestiairecollective.com lanserades med ambitionen att erbjuda en högkvalitativ sida där medlemmar kan sälja och köpa premium och lyxvaror med säkerställd kvalitet och äkthet. Sidan står ut från andra plattformar då man godkänner varje vara och anställer ett team som dedikerat jobbar med äkthet och kvalitet. Sju år efter lanseringen har Vestiaire Collective blivit en kultsida för modeälskare.

Skandinaviska Lanseringen 

Den officiella lanseringen i Skandinavien börjar med en online Pop-up-shop den 30e Juni i samarbete med några av dom mest inspirerande stilförebilderna i Sverige och Danmark, dessa inkluderar , Collumbine Smille, Linn Hägglund, Pernille Teisbæk, Trine Kjær (Trine’s Wardrobe), Celine Aagaard och Marie Hindkær (Blame it on Fashion). Den skandinaviska Pop-up shopen inkluderar kläder och accessoarer från tjejernas privata garderober och stilintervjuer. För att anpassa hemsidan till marknaden har man lagt till lokal valuta och betalningsalternativ.

Om vestiairecollective.com

Vestiairecollective.com är den ledande aktören för återförsäljning av designer och premium- mode. En unik kombination av utvalda produkter, äkthet och kvalitetskontroll samt en social shoppingupplevelse gör Vestiaire Collective till den ledande aktören inom lyxvintage på nätet.

Företaget grundades I Paris hösten 2009. Bakom företaget står grundarna, Sebastien Fabre (CEO) Fanny Moizant  (VP EMEA) Sophie Hersan (Inventory and Quality Control Director) Henrique Fernandes (Director of VIP) Alexandre Cognard (CTO) och Christian Jorge (Operations Director)

Vestiairecollective.com har över 5 miljoner medlemmar I 47 länder med kontor i Paris, London, New York, Milano och Berlin.

Över 25,000 produkter skickas in till Vestiairecollective.com varav 70% är accepterade till hemsidan. 4000 produkter läggs till dagligen vilket gör Vestiaire Collective det självklara valet för en unik shoppingupplevelse.